Baby/Newbornsessie:

Een beeld van een bijzonder periode

Hoe speciaal is die tijd net na de geboorte van je kindje. Voor een babyfotosessie kom ik bij je thuis. Eerst een keer voor de bevalling om kennis te maken en de datum in te plannen. Er zit wat flexibiliteit in de gekozen datum want het is het fijnst als ouders en kind goed hersteld zijn van de bevalling. De fotoshoot vindt bij je thuis plaats en is relaxed en informeel. Het doel is een mooi sfeerbeeld neer te zetten met lieve details. Wil je de shoot op een andere locatie, dat kan altijd in overleg.

Je krijgt 30 a 40 foto’s in hoge resolutie per WeTransfer toegestuurd, vrij voor gebruik (dus geen extra kosten voor het later aanschaffen van de digitale bestanden). Van mij krijg je ook nog een harmonicaboekje met 12 door mij geselecteerde foto’s, handig om altijd bij je te hebben.

Tarief: €225,–

Familiesessie:

Jouw gezinsmomenten

Samen maken we er een bijzondere belevenis van. De gezinsfotoshoot vindt plaats op locatie. Liefst in de ochtend. Soms kan het ook bij avondlicht afhankelijk van de weersvoorspellingen. Het karakter van de fotoshoot is informeel en ongedwongen en zo zullen de foto’s er ook uitzien. Sfeervol en met detail. Een fotoshoot bij je thuis kan natuurlijk ook.

Je krijgt 30 a 40 foto’s in hoge resolutie per WeTransfer toegestuurd, vrij voor gebruik (dus geen extra kosten voor het later aanschaffen van de digitale bestanden). Van mij krijg je ook nog een harmonicaboekje met 12 door mij geselecteerde foto’s, handig om altijd bij je te hebben.

Tarief: €225,–

Op Maat:

Een lifestyle portretfotoserie,  boudoirfotoshoot, groepsfoto of bruiloft, daarvoor maak ik graag een afspraak met je. Neem hiervoor gerust contact met me op om naar je wensen te kijken en een plan te maken.